Utomhus fordons WIFI antenn rundstrålande 2×2 MIMO WiFi 7.5 dBi

Antenn som finns i en massa olika utföranden. Just denna modell är bara WIFI för 2,4GHz och 5Ghz. Den går även att beställa som option med LTE 4G och GPS i en och samma enhet. Ett bra alternativ för den som tex vill ha en fordonsantenn på sina fordon i ett industriområde. Passar även bra till IoT enheter såsom oövervakade kiosker och incheckningsterminaler.

Levereras komplett med monteringskit och kablage.

Denna produkt är en liten profilantenn för användning inom flera olika områden som IoT/M2M, Smart Meter, Smart Utilities, Marin och Transport. Det här är en antenn som erbjuder en mängd olika alternativ för MIMO LTE, MIMO WiFi och GPS/GLONASS inom samma skal. Samtidigt som installationen är enkelt med många monteringsalternativ. Tack vara en avancerad konstruktion och robust design ger denna antenn mycket god prestanda i förhållande till storlek och pris.

Denna modell är en 2-i-1-antennen som har 2×2 MIMO WiFi (Dualband 2.4GHz och 5-7.2 GHz).

Modeller med WiFi tillhandahåller två separata dubbelbandiga element vilket ger samtidig 2,4 GHz och 5-7.2 GHz på varje antenn, Med stöd för 802.11n, 802.11ac och den nya 802.11ax med 2×2 MIMO. Cellular-antennerna (för 2G/3G/4G och 5G) täcker frekvenserna 617MHz till 4200MHz som innehåller de mest populära internationella LTE-banden.

Produkten är certifierad E-Mark E1, oberoende av jordplan, klassificerad till IP69K och tål temperaturer mellan -40°C och +80°C.

Antennen finns i andra varianter och erbjuder en mängd olika konfigurationer anpassade efter olika behov.

Antennen levereras med följande monteringsalternativ:

  • Vertikalt och horisontellt mastfäste
  • Fästplatta för ytmontage
  • Gängad genomföring
  • Magnetfäste
  • Väggfäste

 

Läs mera eller beställ direkt på följande länk: Fordonsantenn

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen