Butik

ICD Retail

ICD Retail är vårt butikskoncept. Det innefattar våra fysiska butiker och servicestationer. Det är via dessa gränssnitt som vi personligen träffar dig som kund och bekantar oss med dina önskemål, synpunkter och funderingar. Både företagskunder och privatpersoner är välkomna att bekanta sig närmare med vårt enorma och unika utbud av produkter och tjänster. Observera att utbudet av produkter i våra butiker och på vår hemsida kan variera.

Vår tanke med konceptet är att Ni som kund ska kunna bekanta er med design, funktion, material och teknik på ett mera handgripligt sätt än vad som ges möjlighet via digital media. Vi vill kunna erbjuda tekniklösningar som helhet och servera dessa till er på ett tydligt sätt.

Eller så kommer ni bara in och pratar teknik och tar en kopp kaffe med våra kunniga agenter. Butikerna finns i Skellefteå.

Öppettider Midsommar

Torsdag                                  10.00 – 17.00

Midsommarafton                   Stängt

Midsommardagen                 Stängt

Avvikande öppettider

Dag före röda dagar stänger samtliga avdelningar kl 15:00. Vanliga Lördagar(Söndagar är alltid röda) är ej inräknade utan endast då Lördagen är röd påverkas ordinarie öppettider(Fredagen då till 15:00)
Röda dagar har samtliga avdelningar stängt.

OBS! Under hela Juli månad har Superstore sommaröppettider vardagar mellan 10:00 – 17:00 och stängt på Lördagar.

ICD Superstore Skellefteå Älvsbacka

Öppettider:

Mån – Fre  10:00 – 18:00
Lör             10:00 – 14:00

0910 – 71 05 49

superstore@icd.se

Rulla till toppen