Om oss

Sedan 1999

ICD startade 1999 i Skellefteå av grundaren och huvudägaren Tommy Sjöstedt. Vi började som en traditionell datorbutik men har utvecklats till ett center för teknik och innovation. Idag utvecklar ICD egna produkter, har egen produktion, har egna agenturer och legotillverkar högteknologisk utrustning åt några av Sveriges mest framstående företag. ICD har fyra huvudsakliga arbetsområden.

Arbetsområden

ICD AB har organisationsnummer 556570-5158. Soliditet har gett bolaget kreditvärderingsbetyget AAA. UC har gett bolaget högsta kreditvärdighet / Guldsigill. Bolaget bildades 1999 och har idag 9 anställda. Företaget är vinnare av Innovationspriset 2018 och har nominerats till Entrepreneur Of The Year av Ernst och Young och vann tidigare Dataföreningens stora MerIT pris. ICD AB var länge rankat som norra Sveriges största renodlade datorbutik. Vi lagerför runt 14 000 produkter i skrivande stund. Huvudkontoret ligger i Skellefteå.

Din teknikpartner

Sedan 1999 har ICD hjälpt både stora och små företag med att hitta rätt tekniklösningar för sin verksamhet och sina projekt.

Rulla till toppen